Płatki z orzechami i żurawiną
- Płatki owsiane górskie
- jogurt naturalny/ sojowy
- orzechy nerkowca kilka
- żurawina odrobina
- pomarańcza kawałek
Wcześniej myślałam, że pożółkłe liście wierzby to smutny obrazek. Patrzyłam na nią i wspominałam zieleń i radość wiosny. Teraz jak się głębiej zastanowić, to chyba lepiej jej w tym kolorze. Dobrze dziewczyna zrobiła, zmieniła sobie troszkę wizerunek na tą smutną porę roku. Gałęzie jakoś też nabrały bardziej brunatnego wyrazu i zdecydowanie pasują jej do wzburzonej wiatrem czupryny.
Czemu ja nie zżółkłam na jesień?
Wyszłam do niej na taras, posiedziałam w swetrze i ciepłych kapciach z kawą w garści i udało mi się pracować w spokoju na świeżym powietrzu. Fajne uczucie w taki dzień jak dziś.
Prosto i smacznie - to lubię! :)
OdpowiedzUsuńoj ja też :) i SZYBKO :)
Usuńlubię, chociaż na śniadanie to pewnie zjadłabym takie 3 porcje:P
OdpowiedzUsuńW sumie to niedługo potem zrobiłam sobie dokładkę :p bo naprawdę malutko mi tego wyszło, jak dla wróbelka :D
Usuńwygląda przeapetycznie, ale tak jak poprzedniczka, zjadłabym więcej :D
OdpowiedzUsuńFakt, mnie też było mało, chyba trochę przesadziłam z wielkością :p
Usuń