Na drugie śniadanie przygotowałam pastę z tofu i pomidorów
Do jego przygotowania potrzebujecie
- Tofu twarde zwykłe kostka 200g
- pomidor pokrojony w kostkę
- oliwa z oliwek łyżeczka
- sól
- pieprz
- łyżka przecieru pomidorowego
Dzięki fanpage'owi Uwaga Zrzucam, mogłam spróbować nowych produktów Granex.
Chlebki można jeść same, samotne solo zupełnie. Naprawdę są przepyszne, mają subtelny smak, rozpływają się w ustach, nie przyklejają do podniebienia jak inne chlebki błonnikowe. Chrupią, ale nie kruszą się i nie łamią gdy je czymś smarujemy.
Możecie wybierać takie z ziołami, zwykłe lub z dodatkiem amarantusa.
zjadłabym to tofu :) jakoś nie miałam okazji spróbować
OdpowiedzUsuńależ wystarczy iść do sklepu (real, Eleclerk, tesco, markpol- wszędzie:) i zakupić takie zwykłe- kostkę. Nie ma to zupełnie swojego smaku, więc można je przygotować ze wszystkim i będzie pyszne, polecam :D
Usuń